Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.

Více informací

Nářezový stroj 180mm regulace řezu 0,2-12mm

Kat. č.: YG-03120

Popis

Kráječ na uzeniny a sýry. Základna je vyrobena z vysoce kvalitní slitiny hliníku s lakovaným šedým povrchem, velmi snadno se čistí a udržuje v čistotě. Další výhodou kráječe YATO je odnímatelný podavač, který lze rychle odšroubovat, což výrazně usnadňuje přístup do těžko přístupných zákoutí a usnadňuje jejich čištění od zbytků řezaných produktů.

Řezný kotouč umožňuje řezání potravin o průměru až 180 mm. Díky plynulému nastavení tloušťky řezu je možné krájet plátky o tloušťce 0,2 až 12 mm. Vzduchem chlazený výkoný motor zabraňuje přetížení stroje a zaručuje jeho dlouhou životnost.

    Je určen pro profesionální uživatele. Doporučuje se zejména pro:
  • stravovací zařízení
  • restaurace
  • obchod s potravinami
  • cateringové společnosti

Podavač instalovaný na vedení s ložisky funguje velmi lehce a hladce, což výrazně snižuje námahu při řezání. Řezací mechanismus, tj. podavač a kotouč, jsou navíc umístěny diagonálně. Tímto způsobem jsou krájené výrobky přitlačovány na kotouč gravitací, čímž se snižuje potřebná síla. Vestavěné poloautomatický brusič Vám umožní rychle naostřit řezací kotouč, aniž byste jej museli demontovat.

Zvláštní pozornost byla věnována také otázce bezpečnosti. Spínač odolný proti stříkající vodě chrání před úrazem elektrickým proudem během provozu a čištění zařízení. Kromě toho se k ochraně řezného kotouče používá kryt, který minimalizuje riziko zranění. Kromě toho má vozík speciální průhledný kryt, který chrání před náhodným vložením ruky do oblasti řezu. Stabilitu zařízení během provozu zajišťují speciální protiskluzové nožičky.

Technická data
Napájení230 V / 50 Hz
Výkon150 W
Průměr kotouče250 mm
Materiálslitina hliníku a hořčíku (Al-Mg)
Rozměry470 x 360 x 410 mm

Logistické údaje

GTIN (EAN): 5906083005237
Jednotka: ks
Karton: -/-/1
Hmotnost: 18,50 kg
Objem: 112,52 dm3